Rainbow Six Siege, CS Benzeri Bir Kozmetik Pazarına Kavuşacak

Eyvahlar olsun

Rainbow Six Siege ve Counter-Strike birbirlerine bir adım daha yaklaşıyor. Uzun süredir kendi kozmetik pazarına sahip olan CS'in izinden gidecek Rainbow Six Siege, kendi pazarını açmaya karar verdi. Evet, yanlış duymadınız. R6 artık kendi skin pazarına sahip olacak.

Ubisoft bu pazara "Rainbow Six Siege Marketplace" adını vermiş. Oyuncular pazara bir site üzerinden ulaşabilecek ve aynı CS'de olduğu gibi alım/satım işlemleri gerçekleştirebilecek. Ubisoft siteyi hem tarayıcılardan hem de mobilden kullanılabilmesi için tasarlamış. Açıklamada ise Ubisoft Connect ya da Siege bağlantısından bahsedilmiyor. Yani site bu ikiliden bağımsız çalışacak gibi.

Satışlar sadece ve sadece R6 Kredileri ile gerçekleşebilecek. Siege'in premium para birimi olan R6 Kredileri, 90 - 1.800 TL arası fiyatlara sahip. Buna ek olarak kozmetiklerin fiyatlarının nasıl belirleneceği de netleşmedi. Yani bu kozmetikler için Ubisoft sabit bir fiyat belirleyebilir ya da oyuncuların fiyat belirlemesine izin verilebilir.

Korkmayın, sistem Ubisoft'un NFT girişimi Quartz ile paralel çalışmayacak. İlerleyen günlerde Siege Marketplace'in kapalı beta sürecine başlayacak stüdyo, pazarın kapılarını ise 2024 yılında tamamen açacak. Kapalı betaya davet almak için şu linki takip edebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum