Rainbow Six Siege'in 4. Yılının İlk Yaması Nerf'lerle Geliyor

"Denge" düzenlemeleri...

Ubisoft, Rainbow Six Siege'a gelecek 4. yıl 1. sezon güncellemelerinin detaylarını paylaştı. PC'deki test sunucularında devreye girecek güncellemelerde bol bol denge düzenlemeleri var.

Öncelikle uzun süredir çoğu oyuncunun başının belası olan Ash'ten bahsedelim. Ashe'in R4-C silahındaki ACOG görüşü kaldıracak olan Ubisoft, bu durumun karaktere denge getireceğini düşünüyor. Yani...

ashe-big

Kaynak: u/DragonMachine77

Bir diğer nerf ise Lesion'ın Gu mayınlarına gelecek. Saniyede 8 can götüren mayınların hasarı 4'e düşürülecek. Arkadaşlarına hızlıca yol açmayı başaran Maverick de nerf dalgasından etkilenen karakterler arasında. Amerikalı operatörümüz SURI pürmüzü ile silahları arasında daha yavaş geçiş yapmaya başlayacak.

Dokkaebi'nin cevapsız çağrılarına ise Mute şoku geliyor... Telefon çaldırma süresi -kapatılmadığı zaman- 18 saniyeye gerileyen Dokkaebi, Mute'un jammer'larından epey kayıp yaşayacak. Koreli operatörümüz artık jammer'lar içerisinde arama yapamayacak. Çalan telefonlar ise bu bölgeye girildiğinde otomatik olarak susacak.

Gözle görülür bir Buff alan tek operatörümüz ise Capitao oluyor. Okların alanı büyüyen Capitao'nun saniyede verdiği hasarın düşürüldüğünü belirtelim. Capitao'nun güncel vuruş alanını şuradan izleyebilirsiniz.

Rainbow Six: Siege'ın Y4S1 güncellemelerinin tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum