Red Dead Redemption 2 Satışları 25 Milyona, GTA V İse 110 Milyona Ulaştı

Rockstar darphanesi hız kesmeden devam ediyor…

Take-Two, yatırımcılar ve analizciler için sunduğu mali durum raporunda Red Dead Redemption 2 ve GTA V satışları hakkında yeni bilgiler paylaştı.

Şirketin CEO’su Strauss Zelnick, RDR 2’nin satışlarının son çeyrek itibariyle, yani 30 Haziran 2019 tarihine kadar olan sürede 25 milyonu aştığını belirtiyor. Aynı tarih itibariyle GTA V satışları da yaklaşık olarak 110 milyon olarak gerçekleşmiş.

Çıkışını 2013 yılında gerçekleştiren ve 6 yıllık bir süreyi geride bırakan GTA V, özellikle GTA Online ile popülaritesini korumaya devam ediyor. Benzer bir tablo geçtiğimiz yılın son çeyreğinde oyun severlerle buluşan RDR 2 için de geçerli, Red Dead Online da ziyadesiyle ilgili görüyor. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde her iki oyunun da popülaritesini koruyacağını düşünmek mümkün.

Tablo böyleyken GTA 6 ne zaman çıkar, RDR 2’nin PC versiyonu ne zaman gelir, Bully 2 de aradan sıyrılıp kendini gösterir mi? Kafamda deli sorular…

YORUMLAR
Mehmet
7 Ağustos 2019 02:23

Son kuruşuna kadar helal olsun. oyunda 300. saatime girdim hala avlanıyorum,yüzde 99.5 bitti, cok az kaldı. ah bir de domino bilsem tam süper olacaktı

JRache
6 Ağustos 2019 15:12

RDR 2 bilgisayara şu tarihte çıkıyor başlığınızı görmek için sabırsızlıkla bekliyorum. :(

Parolamı Unuttum