Remedy'nin Müzik Geçmişini Sam Lake'ten Dinleyin

Remedy müzik tarihini Sam Lake'ten dinleyin.

Oyun müzikleri konusunda çok az firma Remedy kadar başarılı olmuştur. Max Payne'den tutun da Quantum Break'e kadar kaliteden ödün vermeden devam ettiler.

Alan Wake oynarken, hangi bölümdü bilmiyorum ama bitirince çalan şarkı "The Poet and the Muse," oynamaya başladığında (hatta Youtube'yi açtım şu an yazarken, dinliyorum) televizyon karşında gözüne ışık tutulmuş balık gibi kaldığımı hatırlıyorum. Yeni bölüme geçmeden şarkıyı üst üste dinlemiştim. Ya da Max Payne 2'nin sonunda çalan, Poets of the Fall'un unutulmaz şarkısı "Late Goodbye" Remedy'nin kullandığı unutulmaz parçalardandır. 

Remedy tanıtım konusunda bir kaç adım öteye giderek sıradışı bir şov yaptı; firmanın ta Death Rally'den günümüze kadar olan müzik macerasını Sam Lake (Max Payne!) ve Petri Alanko'nun katkıları ile "Slow Jam" modunda sundu. Videoyu aşağıda bulabilirsiniz, arkanıza yaslanıp bu harika firmanın kullandığı müzik geçidini Sam Lake'in kırık İngilizcesi ile dinleyiin. Bonus olarak size "The Poet and the Muse"u da haber sonunda paylaşacağım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum