Resident Evil 3.5'un Demosu Çıktı

Eski atmosfere kısa bir geri dönüş

ShiguWorks takma adını kullanan geliştirici, bir süredir üzerinde çalıştığı Resident Evil 4'ün hayran yapımı versiyonu olan Resident Evil 3.5 için bir demo yayımladı.


Resident Evil 4'ün E3 2003'te gösterilen ancak hayata geçirilmeyen bir versiyonu var. Serinin hayranları da bu versiyonu oynamak için zamanında Capcom'u bir hayli rahatsız etti. ShiguWorks de bu çağrıya yanıt verdi ve Resident Evil 3.5 adı altında bir demo yayımladı. Shigu'nun oyun için seçtiği isim de bizim dilimiz için ideal olmuş açıkçası.


Resident Evil 3.5'ta da yine Leon ile oynuyoruz. Korkutucu ve daha az aksiyonlu atmosferiyle öne çıkan bu versiyonun demosu, oyuncuların denemesi için bedava olarak paylaşıldı.
Ancak uzak doğu firmalarının bu tip konularda ne kadar hassas olduğunu artık çoğumuz biliyoruz. Demo kısa sürede ortadan kalkabilir.


ShiguWorks kendi minik senaryosunu kurgulamış ve eğer ekip oluşturabilirse yapım üzerinde çalışmaya devam edeceğini söylüyor. Aynı zamanda kafasında baştan sona bitmiş bir senaryo olduğunu da belirtiyor. Ancak Capcom'un bu fikre sıcak bakmayacağını düşünüyorum.


263 MB'lik demoyu buraya tıklayarak indirebilirsiniz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum