Risk of Rain'in Geliştiricisi Kendi Oyunlarını Bırakıp Valve'a Katıldı

Valve belediyesi çalışıyor

Risk of Rain ve Deadbolt'un yetenekli geliştiricisi Hopoo Games, Valve'a oyun geliştirmek üzere katıldıklarını duyurdu. Hopoo Games geliştirmekte oldukları yeni oyun üzerinde çalışmayı durdurarak Valve'a geçtiklerini açıkladı.

Hopoo Games açıklamayı sosyal medya üzerinden şu satırlarla duyurdu:

Bugün, heyecan verici bir güncellememiz var: Duncan ve Paul, Hopoo Games'teki diğer birçok yetenekli ekip üyesiyle birlikte, artık doğrudan Valve'da oyun geliştirme üzerinde çalışacaklar!

Valve'a son on yıldaki ortaklıkları için inanılmaz derecede minnettarız ve harika oyunları üzerinde çalışmaya devam edecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Ancak bu, henüz duyurulmamış oyunumuz "Snail "in yapımını durdurduğumuz anlamına da geliyor.

Bizim için heyecan verici ve dönüştürücü 12 yılı geride bıraktık. Sahip olduğumuz fırsatlar için kendimizi şanslı hissediyoruz ve hem ekibimize hem de bizi ve oyunlarımızı destekleyen hayranlarımıza derinden minnettarız.

Oyun yapmayı seviyoruz ve önümüzdeki yıllarda da yapmaya devam edeceğiz. Valve'daki yetenekli insanlarla yan yana çalışacağımız için heyecanlıyız. Ama şimdilik - iyi uykular, Hopoo Games.

Hopoo Games Risk of Rain'in başarısının ardından hem stil değişikliğiyle Risk of Rain 2'yi, hem de ilk oyunun remaster versiyonu Risk of Rain Returns'ü geliştirmişti.

Ekibin Valve'a hangi oyun üzerinde çalışacağı belirsiz ama bugünlerde bir Deadlock rüzgarı esiyorken yeteneklerini bu oyun üzerinde kullanmalarının istendiğini öğrenirsek şaşırmayız.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum