Robert Downey Jr. Avengers Infinity War'daki Favori Sahnesini Açıkladı

Evet, şimdiden açıkladı!

Iron Man karakteriyle gönüllerde taht kuran Robert Downey Jr. çok yakında beyaz perdeye dönecek. Avengers Infinity War için en az bizler kadar sabırsızlandığı belli olan oyuncu filmdeki favori sahnesini açıkladı. Enteresan bir şekilde kendisi bu sahnede yer almıyor!

Avengers Infinity War'un birçok kahramanı bir araya getirdiğini çoktan biliyoruz. Bu buluşmalardan en önemlisi Thor'un Guardians of the Galaxy tarafından bilinçsiz haldeyken bulunmasıyla yaşanıyor. Böylece Avengers ve Guardians of the Galaxy ekibinin tanışması için gerekli koşullar oluşuyor. Toronto Sun'a konuşan Robert Downey Jr. işte tam da bu sahnenin filmdeki favorisi olduğunu ifade etti.

"Avengers Infinity War'da en sevdiğim sahne çoktan fragmanlarda göründü. Yeni kendine gelen Thor'un şaşkın bir şekilde Guardians of the Galaxy'e bakıp 'Siz de kimsiniz?' diye sorması, sonra diğer kahramanların suratlarını gördüğümü sahne mükemmel. Üçüncü film sadece bu sahneden oluşsa bile yeterli olurdu."

Bu sahnenin Marvel hayranlarının hayallerini gerçekleştirmenin yanı sıra Avengers Infinity War için önemli bir köprü oluşturacağını biliyoruz. Thor Guardians of the Galaxy ekibiyle birlikte dünyaya dönecek. Kahramanlarımız Thanos'un nasıl biri olduğunu direkt olarak Gamora'nın ağzından dinleyecek. Böylece her şey hız kazanacak. Tüm bunların yanında Robert Downey Jr.'ın içinde Iron Man geçen bir sahneyi favorisi ilan etmemesine de şaşırdık. Umuyuyoruz sahne yarattığı beklentiyi karşılar.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum