Rocket League, Oyuncular Arası Eşya Transferini Kaldırıyor

Epic ile uyumlu olacaklarmış

Rocket League'un geliştiricisi Psyonix, 5 Aralık tarihinden itibaren oyuncular arasında eşya transferinin kaldırılacağını, bunu Epic'in oyun kozmetikleri ve eşya mağazası politikasına uyum için yapacaklarını duyurdu.

Takas sistemi 2016'dan beri Rocket League'de mevcuttu ve oyuncular maç sonları düşen kozmetikler veya blueprint'ler gibi eşyaları birbirleriyle takas edebiliyor, üçüncü parti satış siteleri üzerinden satabiliyorlardı.

Psyonix, 2019 yılında Epic Games tarafından satın alınmıştı. Bu yüzden de üzerinden 4 yıl geçtikten sonra Epic'in eşyaların takaslanamaz, transfer edilemez veya satılamaz olduğu Epic Games anlayışına uygun adımlar atacaklarını açıkladılar.

Psyonix oyuncuların istemedikleri veya aynısına sahip oldukları Core Item, Tournament Item ve Blueprint'lerin Rocket League oyun-içi sisteminde takaslanabileceğini ve karşılığında rasgele yeni bir eşya alınabileceğini de söylüyor. Ama bu işi oyuncular arasında yapmak mümkün olmayacak. 5 Aralık'a kadar oyuncular arasında transfer edilen eşyalara ise herhangi bir zarar gelmeyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum