Roguelite Ravenswatch'un Masallardan Fırlamış Oynanabilir Karakterleri Tanıtıldı

10 karakterin 6'sını tanıyoruz

Curse of the Dead Gods'ın geliştiricisi Passtech Games'in yeni oyunu, dört oyuncuya kadar co-op da oynanabilecek olan roguelite Ravenswatch'un oynanabilir karakterlerinden altısı tanıtıldı. Nacon'ın yayınlayacağı oyun 6 Nisan 2023'te Steam'de erken erişime girecek, 2024 yılı içinde de PC'ye ek olarak PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series ve Switch için de çıkacak.

Ravenswatch'un karakterleri eski halk hikayeleri ve masallardan fırlamış isimler ve birlikte Reverie dünyasına işgal edip yok etmeye çalışan Kabus sürülerine karşı savaşacaklar.

Örneğin Kırmızı Başlıklı Kız masalından Scarlet var. Kötü Kurt'un işini halleden Scarlet de bir likantrop, gece ve gündüzleri farklı biçime dönüşüyor ve yetenekleri de buna uygun biçimde değişiyor.

Hamelin'in Kavalcısı Franz, Fareli Köyün Kavalcısı'ndan esinlenilmiş bir karakter. Enstrümanını kullanarak fareleri yönetiyor, melodileriyle düşmanları zayıflatabiliyor.

Karlar Kraliçesi masalına dayanan Nyss ile ölümcül güçleriyle savaş alanında dolaşarak düşmanlarını buz sarkıtlarıyla şişliyor.

Binbir Gece Masallarından Aladdin'in karısı lanetli lambanın içinde hapsolmuş, Aladdin de Kabusları yok ederek lanetli kaldırmaya çalışıyor.

Siren masallarından esinlenilmiş Melusine zamanında çok sayıda insanın boğulmasına neden olmuş, tam birine aşık olmuşken Kabuslar gelmiş dünyaya. Şimdi insan sevgilisinin çocuğunu taşıyor ve onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazır.

Anglosakson destanından fırlayan Beowulf ise öfkesini ve gücünü Kabusları yok etmek için kullanıyor.

Ravenswatch'un erken erişiminde bu altı oynanabilir karakter ve oyunun ilk bölümü yer alacak. Oyunun çıkış versiyonunda ise on karakter ve üç bölüm bulunacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum