Hayatta Kalma Oyunu SCUM Beklenmedik Derecede Başarılı Bir Çıkış Yaptı

Neydi ki benim SCUM? 

Gamepires tarafından geliştirilen açık dünya hayatta kalma oyunu SCUM, yalnızca bir gün önce Steam üzerinde yayınlandı. Bu yıl en çok beklenen oyunlardan birisi miydi, değil miydi orası tartışılır ancak erken erişimin açılmasıyla birlikte oyuna gösterilen ilgi hem yayıncının hem de geliştiricilerin yüzünü güldürmeyi başardı. 

Standart bir oyun için bir hayli uygun fiyata (32 TL) satılan SCUM'a gelen ilgi beklenenden fazla oldu. Hem uygun fiyatı, hem de diğer hayatta kalma oyunlarına oranla daha gerçekçi bir açık dünya yapısı sunmasıyla ön plana çıkan yapım, Steam kullanıcılarının ilgisini çekti.

Şu an için ‎2.390 inceleme üzerinden %67 olumlu yorum alan oyunun erken erişimde olduğu ve daha alacağı çok yol olduğunu da belirtmeliyiz.

Devolver Digital ise satışlardaki başarıyı şöyle bir tweet ile kutladı: 

Oyunun genel Steam yorumlarıysa epey karışık. Bununla birlikte henüz Türkiye'deki Steam oyuncuları tarafından da çok bilinen bir oyun değil. Henüz keşfedilmemiş bir hayatta kalma oyunu oynamak istiyorsanız SCUM'a bir şans vermenizi tavsiye ederiz. Nitekim son zamanlarda erken erişim aşamasını geçen oyunların fiyatlarının bir anda arttığına şahit olabiliyoruz, o yüzden elinizi çabuk tutmanızda fayda var. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum