Sea of Thieves'e İlk Gün Yaması Geldi Ama Tahmin Ettiğiniz Gibi Değil

Bu yama başka yama

İlk Gün yamaları artık alıştığımız şeylerden biri, oyun yayınlandığı gün ona eşlik eden ve bazen dev boyutlara ulaşabilen yamalar genellikle yapım aşaması tamamlanan oyunlarda sonradan fark edilen kusurları kapamaya veya ekstradan içerik sunmaya yarıyorlar. Artık neredeyse her oyunda ilk gün yamasıyla karşılaşıyoruz. Sea of Thieves de boş durmamış ve bu "gelenekle" kendince dalga geçerek harika bir ilk gün yaması yayınlamaya karar vermiş.

Sea of Thieves'in ilk gün yaması bir oyun içi eşyası. "Day 1 Eye-Patch" ismindeki bu ilk gün yamasını oyun içinden yalnızca 1 altın karşılığında satın alabiliyorsunuz. Hem de bunu ilk gün yapmanıza bile gerek yok, 29 Mart'a kadar vaktiniz var. Bu eşya üzerinde 1 sayısı bulunan bir göz bandı. Tabi hani bazı espriler çeviride kaybolur ya, burada da öyle bir durum söz konusu aslında. Eye Patch her ne kadar Göz Yaması anlamına gelse de bizdeki karşılığı Göz Bandı, o yüzden burada Patch kelimesi üzerinden yapılan ince göndermeyi ekstradan belirtsem fena olmaz sanırım.

Windows PC ve Xbox One için yayınlanan Sea of Thieves'i Game Pass abonesiyseniz sadece aylık abonelik ücreti karşılığında hem PC'de, hem de Xbox One'da oynayabileceğinizi de hatırlatayım.

 
YORUMLAR
Parolamı Unuttum