Sea of Thieves'in Fırtınaları Sadece Görsel Efekt Olarak Kalmayacak

Kolları sıvayıp gemiden kova kova su boşaltmaya hazır olun

 Açık denizlerde arkadaşlarımızla birlikte korsan olup o macera senin bu macera benim gezineceğimiz Sea of Thieves'in fırtınalarına odaklanan yeni bir video yayımlandı.

Video oldukça kısa ve özetle oyundaki fırtınaların sadece görsel efekt olmayacağına, gerçek etkilerinin de olacağına odaklanıyor. Mesela videoda söylenen ve gösterilenlere göre fırtınaya yakalandığımızda geminin güvertesi ıslanmaya, hatta alt bölümler su almaya başlayacak. Ayrıca deli dalgalara tırmanıp gemimizin gövdesi ile denizi dövmemiz ve bu sırada yaşanacak olan sarsıntı/aksiyon da cabası!

>Açık Dünya Korsancılık Oyunu Sea of Thieves'ten Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı

Geliştirici ekip büyük oranda denizde geçecek olan oyunda sıvı mekaniklerine gerçekden de önem vermiş ve zaman ayırmış. Hatta videoda bu mekaniklerin işleyişini az da olsa görebiliyoruz. Mesela güvertedeki açıklıklardan iç bölümlere su sızabiliyor ve fırtına esnasında geminin alt bölümleri su doluyor. E, böyle olunca kovalara sarılıp o suyu boşaltmak da bizlere düşüyor.

E3 2017'ye konuk olan ve birçok oyuncu tarafından merakla beklenen Sea of Thieves; gerek mekanikleri, gerekse görselleri ile şimdiden birçoğumuzun kalbini çaldı.

Play Anywhere desteğiyle PC ve Xbox One için önümüzdeki yıl piyasaya çıkması planlanan oyunu merakla bekliyoruz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum