Shadow Gambit: The Cursed Crew'in Yeni Videosu Toya of Iga'yı Tanıtıyor

Lanetli mürettebatımızdan bir kişi daha

Mimimi Games yayıncılığını da üstlendiği yeni oyunu Shadow Gambit: The Cursed Crew'dan yeni bir video daha paylaştı. Bu geliştirici videosunda oyunun Kreatif Direktörü Dominik Abé ve Tasarım Lideri Moritz Wagner, oyunun geliştirme sürecindeki düşünceyi ve oyunu vizyonunu paylaşmışlar.

Videoda bir de lanetli mürettebatın oynanabilir üyelerinden birini daha ilk kez tanımış oluyoruz: Toya of Iga. Bu lanetli ninja korsan aynı zamanda geminin de aşçısı, özel yeteneği ise ışınlanabilmek ve uzun mesafelerden düşmanları öldürebilmek.

Mimimi Games bu yeni karakteri şöyle açıklamış:

Muhtemelen seçtiğiniz herhangi bir sözlükte "havalı" kelimesinin karşılığı olarak ölümsüz bir ninja korsan suikastçı aşçı bulacaksınız.

Karşınızda Red Marley'in lanetli korsan mürettebatından Iga'lı Toya! Kendisi geminin aşçısıdır ve genellikle mürettebat için lezzetli, ruh aşılanmış yemekler hazırlar.

Ancak inanılmaz yetenekleri savaşta da bir tehdit olmasını sağlar. Yerde herhangi bir yere işaretçi olarak yerleştirebilir ve herhangi bir zamanda anında o konuma geri ışınlanmak için kullanabilir. Bu, tehlikeli durumlardan gerçekten hızlı bir şekilde kurtulmasını ve aynı zamanda bazı gelişmiş manevralar ve göz alıcı öldürmeler yapmasını sağlar: Bir düşman Toya ışınlandığı sırada işaretleyicinin üzerinde durursa, saldırıya uğrayacak demektir.

Dahası, Toya düşmanları mevcut konumuna çekmek için bir düdük taşır. Oyuncular her iki beceriyi birlikte kullandıklarında, düşmanları işaretleyiciye çekerek onlar için ölümcül tuzaklar oluşturabilirler.

Videoyu aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum