Shadow of War'un Binbir Farklı Ork'u Arasında Şarkıcılar Bile Var!

Şarkı sözleri sinir bozuyor tabii..

 FRP'ci ve RYO'cu arkadaşlar bilir. Her partinin değişilmez adamlarından biri de "Bard" dediğimiz müzisyen/hikaye anlatıcısıdır. Tabii Mordor'un kuvvetleri arasında da böyle şarkıcı bir tipin olmasını herhalde hiçkimseler beklemiyordu, ama var.

Şimdi Yüzüklerin Efendisi hayranları bunu kötü karşılayabilir, ancak karşılamayın efendim. Ork'lar Peter Jackson'ın filmlerindeki kadar düz yaratıklar değiller. Hatta bazılarının çeneleri gerçekten de düşük olabiliyor, hatta akıllı olanları da hikayelerde karşımıza çıkıyor. 

> Yıl Sonuna Kadar Her Hafta Büyük Bir Oyun Var!

Bu tatlı dilli güler yüzlü Ork'umuz da tabii ki her oyuncuya farklı bir isimle çıkıyor. Mesela PC Gamer'dan Evan Lahti oynarken onun karşısına çıkan şarkıcı Ork'un adı Shaka'ymış. Yanlış hatırlamıyorsam benim karşıma çıkanın adı da Shaka'ydı ancak yanlış yönlendirmek istemiyorum, zira Monolith'in baş yapımcılarından de Platter, orkların oyuncuların karşısına farklı isimler ve yeteneklerle çıktığını söylemişti. GamesRadar'dan Rachel Weber'in de karşısına Shaka ismiyle çıktığı için bu arkadaşın özel bir Ork olduğunu varsayabiliriz bence. Arkadaşın silahı da aynı zamanda enstrümanı tabii. Biraz lore dışına çıkmış gibi olsa da bence hoş ve renkli bir karakter olmuş.

Şarkıcı Shaka'nın o tatlı dilini ve güler yüzünü tecrübe etmek istiyorsanız da hemen aşağıda bir video var sevgili Oyungezerler. Shadow of War'un inceleme kopyası elimize çok geç ulaştığı için henüz incelememizi giremedik, ancak bu cuma akşamına kadar incelememizi sizlerle buluşturmayı hedefliyoruz. Oyunun şu ana kadar aldığı inceleme puanlarıysa oldukça başarılı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum