Sherlock Holmes The Awakened'in Çıkışı Savaş Yüzünden Biraz Daha Gecikecek

Son haftalardaki saldırılar süreci olumsuz etkilemiş

Ukraynalı geliştirici Frogwares, yakında çıkması planlanan Sherlock Holmes The Awakened oyununu birkaç hafta erteleme kararı aldı.

Nisan 2022'den bu yana oyunun geliştirilmesi savaş nedeniyle zaten çeşitli zorluklar yaşıyordu ama ekibin belirttiğine göre Ekim 2022'de başlayan son birkaç ay ekip için iyice zor geçmiş.

Frogwares normalde Şubat sonu / Mart başı gibi bir çıkış aralığı hedefliyordu ancak yaptıkları açıklamaya göre Ukrayna'daki sivil altyapıya yönelik amansız saldırılar ekibi sürekli elektrik kesintileri etrafında çalışmaya ve tüm geliştirme sürecini yeniden düzenlemeye zorlamış. Bu nedenle ekip, oyunu Mart sonu / Nisan başı gibi yayımlamaya çalışacakmış.

Frogwares'ten Sergiy Oganesyan şöyle diyor: "Planladığımız çıkış dönemine yetişmek için çok uğraşıyorduk ancak Ekim ayından bu yana sık sık yaşanan füze saldırılarının yanı sıra sürekli yaşanan elektrik kesintileri neredeyse her ay yeniden planlama ve yeniden programlama yapmamız gerektiği anlamına geliyordu. Şu anda oyunun içeriğinin tamamlandığı noktadayız, bu yüzden son QA, cilalama ve çıkış hazırlıklarına başlamamız gerekiyor. Kış başından bu yana tüm bunların günlük işlerimizi ne kadar aksattığından yorulduğumuzu söylemek hafif kalır. Ama devam etmek için elimizden geleni yapıyoruz. Çıkışa kısa süre kaldığını hissettiğimizde, tam çıkış tarihimizi kesin bir günle duyurabileceğiz."

Geliştiriciler Kiev'deki mevcut durumu da gösteren bir güncelleme videosu yayınladı.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum