Shovel Knight'a Çok Oyuncu Ağırlıklı Showdown Paketi Geliyor!

Kürek indiren indirene

Yacht Club Games'in müthiş eğlenceli retro aksiyon - platform oyunu Shovel Knight'ta artık şövalyenizi alıp diğer şövalyelere karşı çeşitli çok oyunculu maçlar yapabileceksiniz. Dört oyuncuya kadar yerel çok oyuncu desteği sunacak olan bu genişleme paketinin ismi Shovel Knight Showdown.

Oyuna çok oyunculu modlar kazandıracak olan Shovel Knight Showdown içinde oyuncular teke tek düello yapabilecek, dört oyunculu maçlara katılabilecekler ve co-op şeklinde yapay zekaya karşı da yeteneklerini sergileyebilecekler. Ya da daha net konuşacak olursam Showdown'da on altı şövalye arasından seçim yapacak ve diğer şövalyelerin kafasına küreğimizi indirivereceğiz.

IGN'nin özel haberinde Gem Clash modundan bir video da yayınlanmış, bu da Shovel Knight'ın çok oyunculu kısmını gördüğümüz ilk video oluyor:

Shovel Knight Showdown tek başına da ayrı olarak satılacak ve fiyatının 10$ olması planlanmış (Steam'de muhtemelen 31 lira olacak). Ama eğer oyunun Treasure Trove versiyonuna sahipseniz bu pakete ücretsiz güncelleme ile sahip olacaksınız. Aynı Shovel Knight gibi Showdown da tüm platformlara (PC, PS4, Xbox One, Wii U, Switch) çıkacak. 3DS ve Vita versiyonları ise düşünülmüyor.

Showdown sayesinde Shovel Knight bir parti oyununa dönüşecek gibi duruyor, siz ne dersiniz?

YORUMLAR
Parolamı Unuttum