Sniper Elite 4'ün İlk Ücretli ve Ücretsiz İçerikleri Detaylandı

İtalya'da işimiz daha bitmedi

Elimize dördüncü kez keskin nişancı tüfeği verip savaş alanına sürükleyen Sniper Elite serisinin yeni oyunu ek içeriklerine kavuşuyor.

Sniper Elite 4 hakkındaki düşüncelerimiz daha önceden dile getirmiştik (Sniper Elite 4 İnceleme). Çıkışından sonra hem ücretli hem de ücretsiz içeriklere kavuşacağı bilinen oyun yarın bu içeriklerden ilkini alıyor.

İlk önce Season Pass sahiplerinin faydalanacağı yeniliklerden bahsedelim. Yeni bir hikayeye ev sahipliği yapacak Deathstrom DLC’sinde, aynı isimli ve üç bölümlü Deathstorm hikayesinin ilk bölümünü oynayacağız. Bizleri daha soğuk bölgelere, İtalya’nın kuzeyindeki bir nazi deniz üssüne götürecek bölümü tek ya da iki kişi oynamak mümkün olacak. Bununla beraber oyunculara Night Fighter paketi de verilecek. Bu pakette yeni silahlar, sekiz silah için gece kamuflajı ve birer tane yeni erkek ve kadın karakter kaplaması yer alacak.

Ücretsiz içeriğimizse çok oyunculu taraf için geliyor. 6’ya 6 oynanabilen Eliminasyon modu ve Night Woods haritası 21 Mart tarihinde ücretli DLC’nin yanında tüm Sniper Elite 4 oyuncuları için eklenecek. Oyun için sonradan çıkacak tüm çok oyunculu modların ve haritaların ücretsiz olacağını da hatırlatalım.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum