Sniper Ghost Warrior 3'ün Hikayesi ve Karakterleri Açığa Çıktı

Dürbünlü tüfekle adam vurmaktan fazlası

CI Games, Sniper Ghost Warrior 3’ün yaptıkları en iyi oyun olması için epey çaba harcıyor. Çeşitli oynanış videolarından bu kez oyunun hikayesi ve ana karakterleri hakkında bilgiler paylaşıldı.

Yöneteceğimiz karakter Jonathan North, Ortak Özel Harekât Komutanlığı (JSOC) tarafından Gürcistan’a gönderilen bir Amerikan askeri. Jon’un görevi direnişçilere yardım etmek, Gürcistan’ı istikrarsızlaştıran ayrılıkçı liderleri temizlemek ve nihayetinde Batı Asya ve Doğu Avrupa arasında jeopolitik önemi olan bu ülkedeki iç savaşı sonlandırmak. Jon aynı zamanda 2 yıl kadar önce yakalanan ve öldüğü düşünülen kardeşi Robert’a da ulaşabileceğini düşünüyor.

Frank Simms, JSOC’de görevli ve Jon’dan sorumlu. Jon görevini tamamladığı sürece, bireysel hedefine ulaşmasına sıcak bakıyor.

Yanına aldığı ilk kişi, Lydia Jorjadze, bir paralı asker. Lydia, Jon’un Afganistan görevinde onunla savaşmış biri. Birliktelikleri Jon’un tehlikeli bir çatışma sırasında kaybolmasıyla son bulmuş. Lydia Jon’a yardım etmeyi kabul ediyor ve Afganistan’da neler olup bittiğini de öğrenmek istiyor.

Raquel Shein ise ölümcül bir MOSSAD ajanı. Jon,Raquel’e etik dışı deneyler yaptığı bilinen ve kayıplara karışmış bilim adamı Sergei Flostov’u bulmasında yardım ettiği takdirde Raquel de ona yardım edecek.

Bunların dışında onlara hem destek, hem de köstek olan Amazi adında teknolojiyi etkin kullanan gizemli bir keskin nişancı bulunuyor.

Eğer CI Games, suç-ordu-terör üçgeninde geçecek bu hikayeyi oyuna düzgün yedirebilir ve karakterleri iyi işlerse Sniper Ghost Warrior 3 yeni yılın sürprizlerinden biri olabilir. Sniper: Ghost Warrior 3’ün 4 Nisan’da yayınlanması bekleniyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum