Sony Açıkladı: Concord'un Fişi Çekiliyor!

Malumun ilanı

PlayStation'ın yeni hero shooter oyunu Concord, birkaç haftadır tüm kötü sebeplerden ötürü gündemimizde. Hatırlarsanız oyunun eş zamanlı oyuncu sayısı, en zirve halinde bile geçtiğimiz yılın (hatta belki de tüm zamanların) en kötü oyunlarından biri olan Gollum'un gerisinde kalmıştı.

Haliyle Sony, kısa süre içerisinde konuya el atmaya karar verdi. Geçtiğimiz gün PlayStation Blog üzerinde paylaşılan açıklamada, Concord'un resmen kapatılacağı açıklandı. Tüm oyunculara para iadeleri de gerçekleştirilecek.

Firewalk Studios yönetmeni Ryan Ellis imzalı açıklamada oyunun beklentileri karşılamadığı ve bu nedenle de piyasadan çekileceği duyuruldu. 6 Eylül itibariyle Concord'un tüm sunucuları kapatılacak ve oyunu PS5 ya da PC üzerinden alan oyuncuların para iadeleri gerçekleşecek.

"İlerleyen süreci daha sonra tekrar değerlendireceğiz. Fakat bugün itibariyle Concord satışları tamamen durduruldu. Oyunu PS5 ve PC üzerinden satın alan oyunculara para iadesi gerçekleştireceğiz. Para iadesi, orijinal ödeme yönteminize yapılacak."

YORUMLAR
Parolamı Unuttum