Sony Kazara Days Gone'ın Çıkış Tarihini Açık Etmiş Olabilir

Days Gone tahminlerden erken mi çıkacak?

Geçen seneki E3'te duyurulan ve bu sene de Sony konferansının odak noktalarından biri olan Days Gone'un gösterilen oynanış demosunda tek bir şey eksikti, o da oyunun çıkış tarihi. Biz bunu oyunun ne zaman çıkacağının belli olmadığına, erteleme yapmak yerine tarihi açıklamamayı tercih ettiklerine yormuştuk ama durum farklı olabilir.

PlayStation'ın resmi YouTube kanalına dün bir video yüklendi. "Sony's hottest E3 trailers" ismindeki bu videoda Sony'nin konferansta gösterdiği fragman ve videolardan görüntüler gösteriliyordu. Videodaki Days Gone kısmı sırasındaysa aşağıda kocaman harflerle oyunun 29 Aralık 2017 tarihinde PlayStation 4 için çıkacağı yazmıştı. Video çok kısa bir süre yayında kaldı ve ardından apar topar kaldırıldı. Videonun kaldırılma sebebi muhtemelen gözden kaçan bu çıkış tarihi yazısı olabilir.

Videoda gösterilen diğer oyunlarda net tarih yerine "2018'in ilk çeyreği" gibi daha geniş zaman aralıkları mevcuttu. Şimdi normalde henüz çıkış tarihi belirlenmemiş oyunlarda bu tür geçici "yıl sonu" tarihlerinin konulduğunu biliyoruz. Bazen mesela Amazon'da yanlışlıkla listelenen oyunlarda çıkış tarihi olarak 31 Aralık görürsünüz ki bu normaldir, bu tarihlere "placeholder" denir zaten. Days Gone'da da tarih 31 Aralık olsa daha bir şüphe ile yaklaşılabilirdi ama 29 Aralık biraz daha spesifik bir tarih gibi duruyor. Ama diğer yandan da bir oyunun Noel alışveriş döneminden bir kaç gün sonra çıkması da pek sık rastlanan bir şey değil.

Days Gone'ın çıkış tarihiyle ilgili daha kesin bir açıklamayı büyük ihtimalle PXS 2017'de alacağız, bence siz o zamana kadar Days Gone'u unutun... Ya da unutmayın ve Serpil ve Tuğbek'in oyun hakkındaki düşüncelerini izleyip biraz daha heyecanlanın:

YORUMLAR
Parolamı Unuttum