Sony, PS5 İçin Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Geliştiriyormuş

Sony'den ses atağı

Insider Gaming'den Tom Henderson'un haberine göre Sony PlayStation 5 için kablosuz kulak içi kulaklık ve ayrı olarak da yeni bir kablosuz kulaklık geliştiriyormuş. Her iki kulaklığın da mali yıl sonuna doğru (2024 Mart) çıkması bekleniyor.

Project Nomad ismiyle geliştirilen kulak içi kulaklıkların batarya ömrü Apple AirPod'lar gibi yaklaşık 5 saat olacakmış. Elbette bu kulak içi kulaklık da benzerleri gibi şarj edilebilen bir kutuya sahip olacak ve bunu PlayStation 5'e USB-C ile bağlayarak da şarj edebileceksiniz. Bunu yaparak ayrıca PS5'te kulak içi kulaklık güncellemeleri de yapabilecekmişiz.

Diğer kulaklığın kod ismiyse Voyager, bunun da Nomad ile birlikte piyasaya çıkacağı söyleniyor. Nomad kulaklık yapı olarak Inzone H7'ye benziyormuş ama bunun dışında detay veya fiyat bilgisi mevcut değil.

Sony'nin kablosuz kulak içi kulaklık üretmeye başlaması aslında çok da şaşırtıcı değil, ama ne kadar gerekli veya başarılı olabileceğine kulaklıkların teknik özellikleri ortaya çıktığında karar veririz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum