Sony Bir Sürü Yeni Oyun Üzerinde Çalışıyor!

Çıkar ağzındaki baklayı Sony.

 Konsol yarışında rakibi Microsoft ile arayı bir hayli açan Sony, özel içerik konusunda da rakipsiz bir konumda. God of War, Gran Turismo Sport, Detroit: Become Human ve The Last of Us: Part II gibi pek çok yapımın da 2017 sonuna kadar çıkması bekleniyor.

Buna karşılık Microsoft, güçlü bir yanıt vermek yerine Scalebound gibi oyuncuların merakla beklediği bir projeyi iptal etme kararı aldı.

PS4'ü olanlar için 2017 oldukça heyecanlı bir yıl olacak zira gerek özel içerik gerekse genel olarak bir sürü yeni oyun yolda. Resident Evil 7, Horizon: Zero Dawn, Mass Effect: Andromeda gibi büyük oyunların yanı sıra oyuncularda heyecan uyandıran Prey ve Ni No Kuni II'nin de 2017'de raflardaki yerini alması bekleniyor.

Bununla birlikte Sony Stüdyoları'nın başkanı Shuhei Yoshida daha pek çok isimsiz oyunda çalıştıklarını açıkladı ve PS4 oyuncularını heyecanlandırdı. Dengeki PlayStation'a konuşan Yoshida, "Pek çok isimsiz proje üzerinde çalışıyoruz. Yakında açıklamalar yapacağız, beklemede kalın." dedi. E3 2017'de Sony'den büyük bir şov bekleyebiliriz.

Bu seneki E3'e daha çok var, dünyanın en büyük oyun fuarı bu sene 13-15 Haziran tarihleri arasında Los Angeles'ta gerçekleşecek. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum