Space Hulk: Deathwing’den Akın Akın Bir Video

Come get some!

Streum On Studio (E.Y.E: Divine Cybermancy) tarafından hazırlanan ve ister tek başımıza istersek de dört arkadaşımızla birlikte Warhammer 40K evreninde maceraya atılabildiğimiz Space Hulk: Deathwing’den oyunda kullanabileceğimiz silahlara odaklı bir video geldi.

Terminator sınıfı dört Space Marine’i yönettiğimiz oyunda devasa cüssemizle doğru orantılı olarak her biri birbirinden büyük ve yıkıcı silahlar kullanıyoruz. Bunların arasında mini-gun, alev silahı, makineli tüfek gibi şeyler bulunurken çekiç-kalkan ikilisi gibi ortalığı tam anlamıyla dağıtabileceğimiz yıkım araçları da var.

Ama benim dikkatimi çeken asıl şey silahlardan ziyade Genestealers adlı düşmanlarımızın üzerimize nasıl da akın akın, dört bir yandan saldırdıkları. İnsan izlerken geriliyor yahu! Oyundaki yıkılabilir çevre ve Unreal Engine 4’ün grafik kalitesi sayesinde ortaya çok güzel bir şölen çıkmış gibi görünüyor.

Bu oyunla ilgili tek endişem oynanış mekanikleri. Onu da kıvırırlarsa gayet eğlenceli olmaması için hiçbir sebep yok. Bir de DLC’ye boğmazlar inşallah…

Space Hulk: Deathwing, Kasım 2016’da PC’ye (Steam) geliyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum