Spider-Man Foto Moduyla Kendi Çizgi Romanlarınızı Yapabilirsiniz!

Bu oyun gerçekten de övülmeyi hak etmiyor mu sizce?

Marvel's Spider-Man bu senenin belki de üzerine en çok konuşulan oyunlarından birisi. Bunu sonuna kadar hak ettiğini söyleyebiliriz gönül rahatlığıyla. Hem başarılı bir süper kahraman oyunu olarak takipçilerini sevindirdi, hem de sunduğu içeriklerle oyun dünyasına renk kattı. Önümüzdeki dönemde renk katmaya da devam edecek gibi görünüyor.

Çizgi roman sanatçısı Patrick Mulholland, Spider-Man foto modunu kullanarak kendi çizgi romanını oluşturmuş ve bunu takipçileri ile paylaşmış:

İnternette Spider-Man ile ilgili binlerce hayran yapımı içerik olduğunu görebilirsiniz. Ama bu çalışma kendini rahatlıkla fark ettirebilecek bir çalışma olmuş. Nitekim oyunun yapımcısı Insomniac Games de konuya kayıtsız kalamamış ve konu hakkında bir paylaşımda bulunarak bu türden daha çok içerik görmek istediklerini belirtmişler:

Bu tür paylaşımların oyun dünyasını renklendirdiğini söylemek mümkün. Benzer içerikler üretmek konusunda oyuncuların pek bahanesi de kalmamış durumda üstelik; gördüğünüz gibi oyunlar yeterince malzeme sunuyor kendi sanat eserlerinize imza atmak için :)

Spider-Man'in süper kahraman oyunları için çok güzel bir yol açtığı görülüyor. Umarım önümüzdeki dönemde bu tarz oyunların sayısı artar ve keyifle oynama şansına erişiriz. Bu arada, Spider-Man 2 ne zaman çıkar acaba :)

YORUMLAR
Parolamı Unuttum