Spider-Man: Homecoming'de Hiç Beklemediğimiz Oyuncular Yer Alıyor

Gelse de izlesek!

Spider-Man Homecoming'in çıkmasına az bir süre kaldı. 7 Temmuz'da vizyona girecek filmi geçtiğimiz günlerde izleyen sinema eleştirmenleri ve ünlü Youtuber'lar film hakkında konuşmaları yasak olduğu için sadece "iyi film" diyebiliyorlar. Fakat bu bizleri bilgi avından geri koymuyor! Yazının geri kalanı spoiler dolu o yüzden buraya ufak bir uyarı koyup devam ediyoruz. 

Marvel'ın yayımladığı basın bildirisinde filmde rol alan oyuncular listelendi. Gördüğümüz isimler arasında en dikkat çekenleri Jennifer Connelly ve Gwyneth Paltrow. Pepper Potts rolü ile uzun bir aradan sonra gözükecek olan Gwyneth Paltrow, Pepper ve Tony'nin ayrılmasından dolayı Age of Ultron ve Civil War'da yer almamıştı. Jennifer Connelly ise ne yazık ki beklediğimiz rolde değil. Daha önce ilk Hulk filminde Betty Ross'u canlandıran oyuncu bu filmde Örümcek Adam'ın kostümündeki yapay zekayı seslendiriyor. Bildiğiniz gibi Jennifer Connelly'nin eşi Paul Bettany de uzun bir süre Jarvis'i seslendirmişti ve daha sonra Vision'a terfi etmişti. Filmde Suit Lady adıyla yer alan Jennifer Connelly'nin eşi gibi bir üst modele geçmesi ve kendisine bir robotik vücut bulmasını beklemek ise biraz haksızlık olur. Herkesin beklediği hiç de sürpriz olmayacak Stan Lee cameo'su da yer alıyor filmde. Gary adlı birini canlandıracak olan efsanevi isim en son hakkında öğrendiğimiz gelişmelerden sonra nasıl gözükecek filmde çok merak ediyoruz.

>Örümcek-Adam: Eve Dönüş'ün Ön Gösterimine Davetlisiniz!

Bir diğer bilgi de filmin kötülerinden geliyor. Listeden görebildiğimiz kadarıyla filmde tam iki adet Şokçu yer alıyor. Donald Glover Prowler'ı, Michael Mando ise Scorpion'ı canlandıracak. Bu da bizlere filmde beklediğimizden fazla kötü adamın hatta Sinister Six üyelerinin bir kısmının da gözükeceğini gösteriyor. Filmin tamamı gösterildi diye çok şikayet edilmişti ama sanırım gösterdikleri göreceklerimizin çok az bir kısmı. Oldukça fazla isim var ve mahallemizin sevimli komşusu Spidey'in işi oldukça zor olacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum