Spider-Man: Homecoming'in İlk TV Fragmanı Çıktı

Spidey, NBA Finalleri'ni en güzel yerden izleyecek yahu!

 Sony ve Marvel'ın ortak yapımı Spider-Man: Homecoming'in TV spotları çıkmaya başladı. 30 saniyelik videolardan oluşan spotlar, film çıkana kadar sıklıkla karşımıza gelecekler. Halihazırda fragmanlarda filmin neredeyse tamamını paylaştıklarını düşünenlerden biri de sizseniz bu TV spotlarını izlemeyin, es geçin derim.

İlk 30 saniyelik spot pek de 'Spoiler' içeren bir şey değil aslında ve muhtemelen filmde yer almayacak sahnelerden oluşuyor. Tony Stark, NBA Finalleri'ni izlemek için eşini dostunu çağırıyor ve bu eş-dost listesine Peter Parker da girmeyi başarıyor. Bunu da eğlenceli bir iki minik sahneyle göstermişler aslında. Ancak bundan sonraki spotların bu kadar masum olacağını sanmıyorum. Captain America: Civil War'u veya Thor filmlerini hatırlarsanız neredeyse tüm filmi parça parça göstermişlerdi. Eh genel kanı da Spider-Man fragmanlarının tüm filmi şimdiden gösterdiği yönünde. Yani bu spotlar zevkinizi kaçırabilir. Uyarmadı olmasın sonra.

Bununla birlikte bir noktaya da parmak basmak istiyorum. Evet, gördük zaten. Iron Man, Spider-Man'e hocalık ediyor, ancak Marvel ve Sony'nin Robert Downey Jr.'ın ekmeğini yemek için bir hayli yatırım yaptığını da görüyoruz aslında. Çünkü filmin her pazarlamasında Tony Stark/Iron Man yer alıyor şu ana kadar. Eh elinde böyle bir yıldız varken kullanmaman hata olur tabii, hele ki hikayeye bu kadar güzel yedirmişken.

Spider-Man: Homecoming için çıkan son iki fragmanı ise buradan izleyebilirsiniz Oyungezerler!

YORUMLAR
Parolamı Unuttum