Spider-Man'in Yeni Fragmanında Avengers Kulesi ve Sanctum Sanctorum'u Gördük

Jameson seni de özlemişiz be!

 Marvel's Spider-Man'den oynanışla karışık bir trailer daha geldi (aslında oynanış videosu da işte formatı itibariyle ayrı bir tadı var) ve oyunun atmosferi konusunda biraz daha fikir sahibi olduk. J. Jonah Jameson'ın yayınına telefonla bağlananan Peter'ın farklı bir isim kullanarak Spider-Man'i savunmaya çalışması hem sevimliydi, hem de Jameson oyun hakkında bize bolca bilgi verdi.

Mesela Spidey tecrübe kastıkça yeni yetenekler açacak ve New York'un insanlarıyla daha iyi bir iletişime sahip olacak, efendime söyleyeyim Peter'ın şehrin dört bir yanında onu bekleyen sırt çantaları var ki bunların kostümlerini saklamak veya sivil kıyafetlerini muhafaza etmek için olduğunu tahmin edebilirsiniz. Belki de bu çantalar birer oyun kaydetme noktası olarak karşımıza çıkacaklar. 

New York City'nin açık dünyasını doyasıya test etme şansı bulmamızın yanı sıra Avengers Kulesi'ni ve Doctor Strange'in yaşadığı Sanctum Sanctorum'u da gördük. Bu da serinin devam oyunlarında başka kahramanların da hikayeye dahil olabileceğini gösteriyor. Keza Marvel'ın da Marvel Oyun Evreni kurma derdinde olduğunu biliyoruz. 

Marvel's Spider-Man'i 7 Eylül'den itibaren sadece PlayStation 4 üzerinden oynayabileceğiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum