Spike Chunsoft'un PC'ye Getirmek İstediği Oyun, Steam Engeline Takıldı

CHAOS;HEAD NOAH yeni mağaza aranıyor

Spike Chunshoft, normalde 7 Ekim tarihinde Steam üzerinden PC oyuncularıyla buluşması gereken yeni oyunu CHAOS;HEAD NOAH'ı Steam üzerinden yayımlamayacaklarını duyurdu.

Bunun sebebi "Steam kuralları gereğince oyunun bazı içeriğinde değişiklik yapmalarının" istenmesiymiş, Spike Chunsoft da "bu değişikliği yaparsak oyun standartımızın altında kalır" diyerek bunu reddetmiş. Dolayısıyla bu yüzden oyun Steam'de satılamayacak.

Steam hentai'ler, anime kızları soyduğunuz ucuz üçünü-eşleştir ve benzeri oyunlarla doluyken CHAOS;HEAD NOAH'ın hangi sebepten ötürü içeriğinde sakıncalı bir şey görülmüş, onu gerçekten çok merak ediyorum.

Spike Chunsoft oyunu PC'de yayınlayabilecekleri alternatif mağazalarla görüştüklerini ve kararlaştırıldığında resmi açıklama yapacaklarını söylüyor.

CHAOS;HEAD NOAH 2009 yılında Xbox 360, 2010 yılında PSP ve iOS, 2012 yılında Android ve PlayStation 3, 2014 yılında PS Vita ve bu yılın başlarında Switch için yayımlanmıştı. Nintendo Switch'e bile (sonuçta Nintendo'nun kuralları daha bir katı) gelen, ESRB ve PEGI tarafından derecelendirilmiş bu oyun Steam'e gelemeyecek. İlginç.

Daha da ilginç olanı Science Adventure serisindeki diğer oyunların (Steins;Gate, Steins;Gate 0, Steins;Gate Linear Bounded Phenogram, Steins;Gate My Darling’s Embrace, Robotics;Notes Elite, Robotics;Notes DaSH, hatta Chaos;Child) Steam'de halihazırda bulunması.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum