Square Enix'in Switch Planları Hazır - Hem Yeni Oyunlar Hem de Rebootlar

Nintendo Switch tam da Square Enix oyunları için hazırlanmış bir platform sanki?

 Dünyanın önde gelen oyun firmalarından Square Enix, Games Talk'a bazı açıklamalarda bulundu. Firmanın Nintendo Switch hakkındaki bakış açısı ve yakın gelecekteki adımları da merak konusuydu ve bu röportajda konuyla ilgili yeni bilgiler edindik.

Square Enix elindeki eski oyunları pro-aktif bir şekilde Switch'e uyarlayacak. Bir yandan da Switch için yeni oyunlar geliştirecekler. Açıklamada bu yeni yapımların Switch'e özel olacağına dair net bir ifade yok. Yani Square Enix yeni oyunlarını diğer platformlarla birlikte Switch'e de taşıyabilir.

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (20 Kasım - 26 Kasım)

Left Alive'ın geliştirme süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Square Enix, oyunu AAA olarak gördüklerini ancak bu oyun için korkunç ve devasa miktarda bir bütçe kullanmayacaklarını belirtmiş. Bir diğer satır başı da Square Enix'in oyunlarının Steam'de pek çok oyun arasında kaybolduğu yönünde. Ancak bu aslında bir soruya yanıt olarak karşımıza çıkıyor ve Square Enix'in genel anlamda Steam'de yer almaktan memnun olduğunu belirten ifadeler var. Sadece kullanıcılara ekstradan rehberlik etmeleri gerekiyormuş. 

Eşya Kutularına Karşı Amerika'dan Da Sesler Yükseliyor

Bakalım bu yeni projeler arasında neler var ve acaba Avengers oyunu da bu bahsedilen projeler arasında yer alıyor mu? Life is Strange gibi bir oyunu Switch'te oynamak güzel bir deneyim olabilir. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum