Star Citizen, 1.0 Versiyonuna Hazırlanmaya Başladı

Yine de beklemeye devam edeceğiz

Star Citizen'ın "gerçek" olup olmadığı oyun dünyasının uzun süredir tartıştığı bir durum. Kitle fonlaması sayesinde milyonlarca dolar kazanan oyun, bir de son yıllarda çeşitli oyun içi satışlar ile gelir elde etmeyi sürdürüyor. Fakat ne olursa olsun, Star Citizen "teknik" olarak asla tamamlanmış bir oyun değil.

İşte bu durum değişecek. Evet, yılların ardından Star Citizen 1.0 versiyonuna kavuşmaya hazırlanıyor. Cloud Imperium Games CEO'su Chris Roberts'ın çalışanlarına gönderdiği mail içerisinde, oyunun senaryo tarafını temsil edecek Squadron 42 güncellemelerin hızlı bir şekilde oyuna ekleneceğini vurgulamış.

Roberts, "1.0 versiyonu için de" artık gerekli çalışmaların yapılmaya başladığını ifade ediyor. Ele geçirilen mail içerisinde Roberts şu ifadeleri kullanıyor:

"Birçok kişinin imkansız olarak gördüğü, binlerce kişiyi tek bir evrende toplamayı başaran teknolojiyi tamamlamanın eşiğindeyiz. Star Citizen 1.0, bizim için her anlamda 'nihai' versiyon olacak. Yani her anlamda dengeli ve pürüzsüz bir oyundan bahsediyoruz. Kısacası artık Alpha ya da Erken Erişim sürecinde değiliz."

Yine de bu "1.0" versiyonunun ne zaman çıkacağı hakkında henüz net bir bilgi yok. Görünüşe göre bunun için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Biz de heyecanlandık, ne yalan söyleyelim...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum