Star Wars Battlefront 2'nin Betası Yarın Başlıyor - Sistem Gereksinimlerini Hatırlatalım

Betalar başlıyor. PC'niz Battlefront 2'yi kaldırabilecek mi?

 EA Games'in kullanıcıların şikayetlerine kulak vererek geliştirdiği ve ilk oyunun üzerine pek çok ekleme yaptığı Star Wars Battlefront 2'yi ön sipariş ile temin eden oyuncular 4 Ekim Çarşamba günü, öğlen 11'den itibaren oyunu oynayabilecekler.

> Battlefront 2 - Çok Oyunculu Modu Haritaları Listesi

Diğer kullanıcılari içinse beta 6 Ekim'de başlayacak ve 9 Ekim'e kadar da devam edecek. Oyunun betasında Naboo'da geçen ve EA Play 2017'de oynama şansı bulduğumuz Theed Savaşı haritası yer alacak. Buna ek olarak gamescom 2017'de gösterilen Starfighter Assault (uzay savaşı) modu da oyuncuların denemesi için açık olacak. EA Games betanın şerefine kısa bir video da hazırlamış ve oyuncuları moda sokmak için hazır ve nazır durumda. Bu iki oyun moduna ek olarak "Strike" isimli daha önce oynama şansı bulamadığımız bir oyun modu daha bu betalarda yer alacak. Güç Uyanıyor filmiyle tanıştığımız Maz Kanata'nın Takodana'daki kalesinde geçen bu oyun modu aynı zamanda içerik çeşitliliği sunacak.

Battlefront 2'nin Arcade modu da tek başımıza oynayabileceğimiz şekilde betada yer alacak. Arcade modundaki tüm savaş seçenekleri Theed'de geçecek ve başka haritalarda oynayamayacağız. Battlefront 2'de (betada değil) senaryo modu olacağını da tekrardan hatırlatırım. Hatta hikayede imparatorluk tarafını tecrübe edeceğiz. 

> EA Games İçin Artık Oyuncu Mutluluğu Paradan Daha Önemliymiş

Oyunun sistem gereksinimleriyse aşağıdaki gibi açıklandı;

Minimum 

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7 SP1, Windows 8.1 ve Windows 10
İşlemci: AMD FX-6350, Intel Core i5 6600K
RAM: 8GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GeForce GTX 660 2GB
DirectX: 11.0 
HDD Boş Alan: 15GB

Önerilen

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10 
İşlemci: AMD FX 8350 Wraith, Intel Core i7 6700 veya dengi
RAM: 16GB RAM
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 480 4GB, NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB
DirectX: 11.1 
HDD Boş Alan: 15GB

Star Wars: Battlefront 17 Kasım'da PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak. Oyunun Deluxe Sürümünü satın alan oyuncular Battlefront 2'yi 13 Kasım'dan itibaren oynayabilecekler. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum