Stardew Valley 1.6 Güncellemesinden Yeni Haberler Var

Biz bu adamı sevmeyelim de taşa mı dönelim?

Stardew Valley için, en çok sevilen oyunlardan biri desem beni sopayla kovalamazsınız sanırım. Bu şirin mi şirin oyun yıllar içerisinde öyle büyük hale geldi ki, artık tüm başarımları toplamak için epey mesai harcamanız gerekiyor. İşte bu basit "tarlacılık simülasyonu" geliştiricisi sayesinde bu denli büyümüş durumda.

Sevgili Eric "ConcernedApe" Barone, yeni oyunu üzerinde çalışmaya bir süreliğine ara verdiğini açıklayarak Stardew Valley'nin 1.6 güncellemesini duyurmuştu. O günden beri de hem teaser'ların ardı arkası kesilmiyor, hem de Barone'un ne üzerinde çalıştığını görme fırsatımız oluyor.

Kendisini "mesai" yapmaya zorladığını ifade eden Barone, bu kez de farklı bir teaser ile karşımızda. Paylaştığı görselde "Big Chest" isimli yeni eşyayı gösteren geliştirici, daha fazla saklama alanının müjdesini vermiş oldu. Bu büyük sandıklar, standart kardeşlerinin iki katı kadar daha fazla alana sahip olacak. Yani en azından eşyanın açıklamasında öyle bir ifade bulunuyor...

Şimdiik 1.6 güncellemesinin ne zaman geleceğine dair bir bilgi bulunmuyor. Fakat sizin de gördüğünüz gibi Barone oyun üzerinde çalışmayı sürdürüyor.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum