Steam Yaz İndirimleri 2017 BAŞLADI!

Ve yazın en büyük indirim fırtınası başladı!

 Oyuncuların büyük bir heyecanla beklediği ve cüzdanlarına hakim olmakta büyük zorluklar yaşadığı Steam Yaz İndirimleri başladı Oyungezerler! Steam'in anasayfasında bir dolu oyun indirimde.

Bu yazın indirimlerinin tarihi aslında mayıs ayında sızmıştı, ancak indirimlerin resmi tarihi daha dün belli oldu. Tahmin edebileceğiniz gibi yine bir sürü klasik yapım büyük indirimler gördü. Valve da her sene olduğu gibi kendi oyunlarına indirimler yapmayı ihmal etmemiş.

Bugünün öne çıkan indirimlerinde Shadow of Mordor, Mafia III, FM 2017, Ghost Recon Serisi, Call of Duty serisi, Abzu ve daha bir sürü oyun yer alıyor! İndirimlere oyunların görsellerine tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

abzu-steaminshadow of mordor-steamin

cod-steaminghostrecon-steamin

superhotind

Steam Yaz İndirimleri'nin anasayfasına gitmek içinse buraya tıklayabilirsiniz. Steam Yaz İndirimleri 5 Temmuz'a kadar devam edecek. İndirimler hakkındaki yorumlarınızı da merak ediyoruz tabii, memnun kaldınız mı, daha iyi olabilir miydi? Hangi oyunları alacaksınız? 

Bu arada indirime girer dediğimiz oyunların önemli bir kısmı da ilk günden indirim yedi. Tahminlerimiz üç aşağı beş yukarı tutacak gibi gözüküyor.

steam-yaz-indirimleri-haber-ici

YORUMLAR
Parolamı Unuttum