Street Fighter 2, Yeni Capcom Paketi İle Ücretsiz Olarak Gelecek

Hediyenizi almayı unutmayın

Konsolların ilk dönemlerinin en parlak markalarından biri olan Capcom, bir süredir geliştirdiği paketler ile bizleri nostaljik yolculuklara çıkartmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde duyurulan Street Fighter 6 ve Capcom Arcade 2nd Stadium'u kutlamak isteyen üretici, Street Fighter 2: The World Warrior'ı ücretsiz olarak veriyor.

Bildiğiniz gibi Capcom Arcade Stadium temelinde bir emülatör görevi görüyor. Uygulamanın kendisi ücretsiz olsa da oyunlar için para harcamanız gerekiyor. Fakat bu kampanya ile bir dönemlerin efsanevi arcade oyununu ücretsiz şekilde oynayabileceksiniz. Yapmanız gereken tek şey şuradaki linke tıklayarak oyunları hesabınıza eklemek.

Capcom Arcade Stadium sadece 1943 - The Battle of Midway oyunu ile geliyor. Fakat satın alınabilen oyunlar listesinde Capcom'un en efsanevi isimleri bulunuyor. Geçtiğimiz saatlerde duyurulan Capcom Arcade 2nd Stadium ise yeni Street Fighter oyunları, MegaMan 1 ve 2 gibi klasik oyunları barındıracak. İkinci oyun 22 Haziran'da çıkış yapacak.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum