Subnautica 3 Henüz 'Su Yüzüne' Çıkmaya Hazır Değil

İlk detaylar geldi

Hayatta kalma oyunları arasında en sevilen işlerden biri olan Subnautica, yeni oyununa kavuşmaya hazırlanıyor. Henüz adını tam olarak bilmediğimiz "Subnautica 3" hakkındaki ilk detaylar resmen açıklandı. Geliştirici Unknown Worlds, oyunu doğrulayarak bazı açıklamalarda bulundu.

Stüdyonun resmi Twitter hesabından gelen açıklamada oyuncuların ilgisinin tüm stüdyoyu mutlu ettiği belirtilmiş. Bununla birlikte Unknown Worlds henüz yeni oyunu tanıtmaya hazır değil. Fakat 2024 yılı boyunca oyunun 'erken erişim süreci' hakkında yeni bilgiler öğrenebileceğiz.

Tweet içerisinde kullanılan roket emojisi ise bazı oyuncuları, yeni oyunun uzayda geçebileceğine inandırmış. Şimdilik resmi bir açıklama yok elbette...

Unknown Worlds'ün uzun bir süredir yeni Subnautica oyunu üzerinde çalıştığını biliyoruz. Hatta stüdyonun açtığı iş ilanları sayesinde projenin yolda olduğuna daha net bir gözle bakmıştık. İlk resmi açıklama ise geçtiğimiz ay Krafton'dan gelmişti. PUBG'nin de sahibi olan Krafton, yeni Subnautica'yı "macera/hayatta kalma" olarak tanımlamış ve çıkış tarihi olarak 2025 yılına işaret etmişti.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum