Suicide Squad İptal, Yeni Bir Batman Oyunu Geliyor

Dedikodular nihayet gün ışığına çıktı

Geçtiğimiz yıldan beri Arkham Origins'in yapımcısı WB Montreal'in iki adet DC oyunu yapacağını biliyorduk fakat tek bir kelime dahi duymamıştık. Bunlardan birinin Suicide Squad oyunu olacağı yönünde çalışmalar gün yüzüne çıkmış fakat resmi haber gelmemişti.

Kotaku'nun yaptığı habere göre üzerinde iki yıldır çalışılan oyun Suicide Squad'tı ve bu oyun Warner Bros yetkilileri tarafından beğenilmeyince iptal edildi. Yerine ise yine bir Batman oyunu geliyor fakat ufak bir fark ile. Bruce Wayne yerine oğlu Damian Wayne'i göreceğiz bu oyunda. Şu an Robin olarak çizgi roman yer alan Damian oyunda Batman olacak. Hemen isyan çıkartmadan sizlere kısaca bir bilgi verelim;

Alternatif gelecekte geçen hikayede Bruce Wayne öldükten sonra Dick Grayson (ilk Robin, Nightwing) Batman kostümünü giyiyor ve yanına Robin olarak Damian'ı alarak onu eğitiyor. Joker'in Gotham'daki suları zehirlemesinin ardından Dick Grayson hayatını kaybediyor. Damian ise Batman kostümünü giyerek Bruce ve Dick'ten farklı bir suç ile mücadele yolu seçiyor. Sevdiği insanların ölümü karşısında çaresiz kalmak yerine suçluları öldürmekten çekinmeyen bir Batman oluyor. Kostümü ise klasik Batman kostümü üzerine giydiği kahverengi bir trençkottan oluşuyor. Çizgi romanı okumamış olanlar bu kostümü Batman v Superman: Dawn of Justice filminden hatırlayabilir.

Suicide Squad'ın ardından WB Montreal'ın yapacağı ikinci oyun olacaktı Batman. Yeni bir proje hazırlayacaklar mı yoksa sadece Batman'e mi odaklanacaklar henüz bir bilgi yok. Fakat ben olsam Green Arrow, Question, Nightwing, Red Robin gibi karakterlere bir şans verirdim. Tamam Batman canımız, ciğerimiz ama biraz farklı karakterler görsek fena olmaz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum