Advertisement

Switch İçin Yepyeni Bir 2D Mario Oyunu Duyuruldu: Super Mario Bros. Wonder

Harika görünüyor!

Nintendo, Super Mario serisine yepyeni bir 2D yana ilerlemeli oyun ekleyeceğini duyurdu. Super Mario Bros. Wonder, 20 Ekim'de çıkacak.

Oyunun fragmanı da ekran görüntüleri de inanılmaz güzel görünüyor. Hatta orada bir Fil Mario bile var :) Switch sahipleri zaten bu güzelliği kaçırmayacaklardır, Switch'i olmayanlar ise yine emülatör yolu gözleyecek diyebiliriz.

Oyunun açıklamasıysa şu şekilde:

2D yana ilerlemeli Super Mario Bros. oyunlarının bir sonraki evrimi Nintendo Switch'e geliyor! Oyunda bir Harika Çiçeğe dokunduğunuzda, dünyanın harikaları açılır - borular canlanabilir, düşman sürüleri ortaya çıkabilir, karakterler görünüşlerini değiştirebilir ve oyunu öngörülemeyen şekillerde dönüştürür. Her parkurda heyecan ve farklı sürprizler sizi bekliyor.

Super Mario Bros. Wonder'da Mario, Luigi ve Toad gibi tanıdık karakterlerin yanı sıra Princess Peach, Princess Daisy ve Yoshi de oynanabilir karakterler olarak yer alıyor. Ayrıca, Super Mario Bros. Wonder, Mario'nun Fil Mario'ya dönüşmesini sağlayan en yeni güçlendirmesini de ilk kez göreceğiniz oyun! Acaba bu oyunda başka ne gibi harikalar vardır?

Duyuru fragmanını aşağıda izleyebilirsiniz:

YORUMLAR
Atlas Estrella
22 Haziran 2023 14:07

Switch alsam mı ya... Sesli düşünüyorum...

Parolamı Unuttum