Switch'in Türkiye Satış Fiyatı Belli Oldu - Haberler Kötü

I ıh, olmadı bu

Nintendo ve Take2 markalarının Türkiye distribütörlüğünü üstlenen CD Media'nın Nintendo Switch'i hangi fiyattan satışa sunacağı büyük merak konusuydu. Kimimiz rekabetçi olabilmeye çalışacağını düşünerek 1800 lira civarında olacağını düşündük, kimimizse vergilerden ve diğer masraflardan dolayı 2000 seviyesinde. Ortaya çıkan fiyat ise bundan bile kötü sevgili Oyungezerler.

OverGame az önce attığı tweet ile Nintendo Switch resmi oyun ve aksesuarlarının Türkiye distribütörü güvencesiyle satışa çıktığını açıkladı.

Bunun üzerine hemen fiyatın ne olduğunu görmek için OverGame sitesine girdim ve Nintendo Switch'te 2400 lira fiyat etiketi olduğunu gördüm. Aynı konsolun bundan birkaç ay önce MediaMarkt'ta distribütör garantisi olmadam 1899 liraya satıldığını hatırlatayım. Gelen bilgilere göre diğer büyük mağazalarda da cihazlar bu fiyattan satışa sunulacak.

Ama asıl kötü olan oyun fiyatları gibi görünüyor. Zelda'da 380, Mario Odyssey'de 330 lira etiket var. Aslında her iki oyunun da satış fiyatı 60$, bu farkın nereden geldiği de belirsiz.

Şu an Amazon'a girip Nintendo Switch almaya kalksanız vergi ve kargosu dahil 375$a, yani yaklaşık 1800 liraya geliyor. Yorumu size bırakıyorum.

 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum