Telltale’in Guardians Of The Galaxy Oyunundan İlk Görüntüler

We are Star-Lord

İlk olarak ses sanatçılarının grev dosyaları sayesinde bir Nebula gibi açan, daha sonrasındaysa The Game Awards 2016 töreni sırasında resmi bir videoyla duyurulanGuardians Of The Galaxy oyunuyla ilgili ilk detaylar teleskopumuza takılmaya başladı.

Tam adı Marvel’s Guardians of the Galaxy: The Telltale Series olan yapım sadece gelmiş geçmiş en uzun isimli oyun olarak anılmakla kalmak istemediğinden olsa gerek (!) bizlere daha önce hiç görülmemiş, duyulmamış, işitilmemiş, iki lafın belinin kırıldığı muhabbetlere konu olmamış ve oynanmamış bir GotG macerası sunacak.

Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket ve Groot’un tam kadro olarak yer alacağı macerada ekibimiz tarif edilemez derecede güçlü bir nesne keşfedecek. Ve her birinin ona sahip olmak için kendince nedenleri olacak. Havada ihanet ve entrika kokusu mu alıyorum? Hmmm… Bizlerse episodik olarak (ne sanmıştınız?) olarak yayınlanacak bu serüvende Star-Lord’un çizmelerini dolduracağız.

Seslendirme kadrosu filmin oyuncularından oluşmuyor maalesef. Ama yapılan seçimler de hiç fena değil. Örneğin mobilyacıların korkulu rüyası Groot’u Adam Harrington (The Wolf Among Us/Bigby Wolf), çenebaz rakunumuz Rocket’ı ise Nolan North (Uncharted/Nathan Drake) seslendiriyor. Bunun yanı sıra Star-Lord’a Scott Porter (Batman: Arkham Knight/Nightwing), Gamora’ya Emily O’Brien (Middle-Earth: Shadow of Mordor/ Eryn), Drax’a ise Brandon Paul Eells (Watch Dogs/The Daves) ses verecek.

Açıkçası son episodik oyunları olan Batman’in teknik sorunlarını giderseler de son iki bölümde konuyu (maalesef) berbat etmişti TelltaleDahası hızlı tuş sekanslarında da hep aynı şeyi yapıyorduk; karakterlerin hareketleriyle uyumlu o güzel uyumu kaybetmişlerdi. O yüzden bu oyunda ne yapacaklarını merak ediyorum.

Oyun için yayınlanan ilk ekran görüntülerine aşağıdan bakabilir, üzerlerine tıklayarak büyümlerini sağlayabilirsiniz. (Uuu, magic!) O değil de… The Wolf Among Us’ın devamı nerede insafsızlar?! Beklemekten Groot olduk.

guardians-of-the-galaxy-telltale-001

guardians-of-the-galaxy-telltale-002

guardians-of-the-galaxy-telltale-003

guardians-of-the-galaxy-telltale-004

YORUMLAR
Parolamı Unuttum