Terry Crews Blizzard Semalarında Görüldü!

Terry Crews Blizzard HQ'da!

Blizzard oyuncuların olumlu tepkisini ve Terry Crews'in isteğini duymuş görünüyor.

Bilmeyenler için kısaca üstünden geçeyim. Battlefield 1 tanıtım lansmanına çağırılan ünlüler arasında Terry Crews da vardı. Etkinlikte o kadar çok eğlendi ki sonunda kendisine bir PC toplamaya karar verdi ve takipçilerinin yardımı ile gayet iyi bir makineye kavuştu. O gün bugündür Crews, PC Master Race'in bir üyesi olmakla beraber yoğun şekilde oğlu ile beraber oyun oynuyor ve bunu takipçileri ile paylaşıyor.

Reddit'te geçenlerde açılan "Doomfist'i Terry Crews seslendirsin!" başlığına Crews cevap vermiş ve Overwatch'un daha çıkmayan ve ne zaman çıkacağı da belli olmayan Doomfist karakterini seslendirmekten sevinç duyacağını açıklamıştı.

Blizzard oyuncuların olumlu tepkilerini ve Crews'in gayet istekli olmasını değerlendirmeyecek kadar aptal bir firma olmadığı için, görünen o ki hızla hareket ederek Crews ile temasa geçtiler. Bu Crews Doomfist'i seslendirecek anlamına gelmiyor tabii ki çünkü resmi bir açıklama yok. Belki de Blizzard'ın Crews ile tahmin edemediğimiz planları vardır. Ama görünen o ki bu kadar olaydan sonra Crews'in Blizzard'ı ziyareti sadece kahve içmek ve lak lak yapmak amaçlı olmadığı.

BlizzCon 2016'da Overwatch'u seslendiren aktörlerin gördüğü ilgiyi hatırlayın. Şimdi BlizzCon 2017'de o grubun içinde Terry Crews gibi eğlenceli, ünlü ve oyuncu bir adamın eklendiğini hayal edin. Oyun için bundan daha iyi bir reklam düşünemiyorum. Hayal etsenize Crews'in karakteri ortalığı yumruk manyağı yaparken, çılgın gibi bağırıyor. Düşünmesi bile harika!

crews

YORUMLAR
Parolamı Unuttum