Tether Gelecekte Geçen Psikolojik Hayatta Kalma Oyunu

Tether, Mars'ta gerilim yaşamaya ne dersiniz?

Ne yalan söyleyeyim bir uzay üssünde kısılı kaldığımız hayatta kalma oyunlarından bana gına geldi.

Tetherde bu uzun oyun listesindeki isimlerden başka bir tanesi. Halle Berry'nin Extant adlı dizisini biliyorsanız konusu bana biraz onu hatırlattı diyebilirim. Bir şekilde Ay'ı yok etmişiz (nasıl yaptılar çok merak ediyorum), doğal olarak Dünya'da büyük afetler yaşanmaya başlamış hatta bazı kıtalar yok olmuş (bunu da nasıl becerdiklerini pek merak ettim). O yüzden Birleşik Çevresel Federasyonartık bu gezegenden göçmemiz gerektiğine karar verip, gözünü sistemimizdeki en yaşanacak yer olan Mars'a dikmiş.

Extant'a neden benziyor? Çünkü bu Mars görevine gönderilen Lesleigh Hayes adlı hanım ailesi ile yapacağı uzun yolculuk konusunda sıkıntı yaşıyor. Hayır Dünya yok oluyor neyin tartışmasını yapıyorsunuz onu da anlamış değilim. Neyse... Kadıncağız artık nasıl kavga ettiyse, Mars görevi esnasında ailesi ile yaşadığı bu tartışmalar aklından çıkmıyor. Bir de muhtemelen oradaki üste artık bir robot mu olur yaratık mı olur ne olur bilmiyorum, peşini bırakmayacak gudubet olacak. Bizler de silahsız bir şekilde korka korka hayatta kalmaya çalışacağız.

Bana fazla zorlama bir senaryo gibi geldi. Tether'in ilk tanıtım videosunu aşağıda izleyip kendi kararınızı verebilirsiniz. Beğenirseniz Steam Greenlight'ta yeşil ışık yakabilirsiniz. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum