The Batman Cephesinde Sular Durulmuyor - Bekleme Süresi Giderek Artıyor

Bu filmi onunda izleyebilecek miyiz acaba?

Başrolünde Ben Affleck'i göreceğimiz The Batman bir türlü beklenen ilerlemeyi kaydedemiyor. Yönetmenin değişmesi, senaryonun yeniden yazılması derken filmin çekimleri ancak 2019'da başlayabilecek gibi görünüyor.

İsterseniz önce kısaca The Batman'in atlattığı badireleri hatırlayalım. Warner Bros ilk duyurduğunda filmin başrolü de yönetmeni de Ben Affleck olacaktı. Tüm bunların üstüne senaryonun da Affleck'in elinden çıkacağı açıklanmıştı. Fakat kısa bir süre sonra ünlü oyuncu çıktı ve "Ben yapamayacağım" dedi. Senaristlik ve yönetmenlikten ayrıldı. Uzun arayışların ardından onun yerine Matt Reeves getirildi. Cloverfield ve Maymunlar Cehennemi ile tanınan yönetmen senaryo sürecini başa sardı. Son olarak Ben Affleck'in artık Batman olmak istemediği iddia edildi ancak tecrübeli oyuncu çıkıp bu haberleri yalanladı.

Tüm bu yaşananlardan önce The Batman'in 2019 gibi izleyici karşısına çıkması bekleniyordu. Sürecin başa sarmasından sonra fazlasıyla zaman kaybedilmesi projeyi olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. The Batman belirsizliği devam ederken Shazam ve Wonder Woman 2 için çalışmalar başladı. Bu yüzden The Batman'in çekimlerinin 2019'a vizyon tarihinin ise 2020 veya 2021'e kalması bekleniyor. Yaşanan bunca şeyden sonra filmi gerçekten izlebilecek miyiz merak ediyoruz açıkçası. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum