The Callisto Protocol Kaçırılmayacak Bir Fiyatla Steam'de

Hata olma ihtimali yüksek

GÜNCEL: Beklediğimiz gibi oldu ve oyunun fiyatına ayar çekildi :) Erkenden ön sipariş verenler bayram moduna devam edebilir.

Oyunun yeni fiyatları şöyle:

Standart versiyon - 499 TL

Deluxe versiyon - 669 TL

- o -

Striking Distance'ın bize Dead Space atmosferi yaşatacak olan oyunu The Callisto Protocol PC ve konsollar için ön siparişe açıldı.

Oyunun yurtdışı satış fiyatı 60$, Steam'de ise sayfasına bakınca insan gerçekten hayret ediyor. Oyunun Standart versiyonu şu an için 92 TL, Digital Deluxe versiyonu ise sadece 119 TL.

Aynı oyunun PS4 versiyonu 529 TL, Digital Deluxe versiyonu ise 699 TL.

Oyunun Digital Deluxe versiyonunda Season Pass de bulunuyor, dolayısıyla satın alacaksanız bu versiyonu tercih etmenizde fayda var.

Steam'de satın aldığınız ön sipariş oyunları oyun çıkana kadar istediğiniz bir tarihte iade edebiliyorsunuz, çıkış tarihinden sonra da 14 gün ve/veya max 2 saat oynamış olma şartıyla iade etmeniz mümkün. Dolayısıyla oyunu almak gibi bir düşünceniz varsa hiç beklemeyin.

Zaten sabahtan beri muhtemelen Türkiye'den gelen alımlar karşısında şaşırmışlardır :D

YORUMLAR
encore
8 Haziran 2022 18:44

Dağıtıcıyı uyardığınız için teşekkürler!

sSnake
encore
10 Haziran 2022 12:46

Merak etmeyin dağıtıcı da OGZ okumuyordur zaten. Asıl olay oyunun Steam forumunda mal gibi fiyatın düşüklüğünü ifşa eden bizden insanlar. Dağıtıcının gözünden kaçmırmayacağı nokta orasıdır + tabi ki Türkiye'den yapılan yüksek satın alım trafiği verileri.


Parolamı Unuttum