The Day Before'un Yeni Videosu Kafaları Karıştırdı

İlginç, çok ilginç...

The Day Before her geçen gün karanlığa bir adım daha yaklaşıyor gibi görünüyor. Geliştirici Fntastic, önce yayınladığı ve tepki çeken fragmanları YouTube kanalından kaldırdı. Ardından bir "dev vlog" yayınlayarak oyunun gelişme sürecine dair bilgiler verdi. Fakat bu video da oyuncuların kafasını bir hayli karıştırmış gibi.

6 dakikalık videoda oyunun teknik gelişimi ile ilgili bilgiler alabiliyoruz aslına bakarsanız. Örneğin ilk kez The Day Before'un ilk aşamalarındaki görüntüler paylaşılmış. Dana Soltangazinova'nın sunumuyla devam eden videoda, oyunun yıllar içerisindeki gelişimi gözler önüne seriliyor.

Yine de videonun kafaları bir hayli karıştırmasını anlayabiliyoruz. Çünkü, adı üstünde, bir geliştirici vlog'unda oyunu ya da en azından geliştirici ekibi görmek isteriz. Bu vlog'da sadece Soltangazinova'yı görme fırsatı buluyoruz. Buna ek olarak bir sahnede de Fntastic'in "gönüllü" geliştiricileri de küçük resimler halinde beliriyor.

Bir diğer problem ise fragmanda yeni görüntüler olmaması. Israrla oyunu gizli tutmayı sürdüren geliştirici, geçtiğimiz günlerde yayınladığı ve tepki çeken videoları da kanalından kaldırmış durumda. Yeni videonun yorumları çok daha hafif eleştiriler içeriyor olsa da Fntastic'in oyuncuların güvenini kazanması için daha fazla çabalaması gerekecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum