The Division 2 PC Versiyonu İlk Oyuna Göre Daha Fazla Ön Sipariş Almış

Epic Store anlaşması sorun olmamış demek ki...

Ubisoft, Ocak ayında The Division 2'nin Steam'de satışa sunulmayacağını, Epic Games Store'da yer alacağını duyurmuştu. Ayrıca, önümüzdeki dönemde başka oyunlar için de benzer bir tablonun geçerli olacağı bilgisi paylaşılmıştı. Epic ile iş birliğine verdikleri önemin de altı çiziliyordu yapılan açıklamada.

Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, şirketin attığı bu adıma ilişkin yeni açıklamalarda bulunmuş. Özet geçersek Ubisoft, Steam yerine bir başka platformda satış yaparak daha yüksek gelir elde edebileceğine inanıyor. Ve bu görüşü destekleyebilecek veriler de söz konusu.

Guillermot, "İlk göstergeler umut verici. PC ön siparişleri serinin ilk oyununa göre daha yüksek, Ubisoft Store'dan verilen ön siparişler 6 kat daha fazla. Uzun vadede bunun Ubisoft için yararlı bir anlaşma olduğu kanaatindeyiz" diyor.

Oyunlarını Epic Store'da satışa sunmanın, kendi dijital mağazaları Ubisoft Store için de olumlu yansımaları olduğunu belirtirken, Epic Store'da yapılan satışlardan da daha yüksek pay alındığının altını çiziyor. Dolayısıyla mevcut tablodan gayet memnun görünüyorlar.

The Division 2 için artık 1 aylık bir süre kaldı, 15 Mart'ta oyuncularla buluşacak. Yakında bir open beta gerçekleştirileceğini de hatırlatmış olayım, eğer ilginizi çekiyorsa, oyun çıkmadan önce deneyim etme fırsatınız olacak. Bakalım, Ubisoft'un beklentilerini karşılayacak satış rakamlarına ulaşabilecek mi. Takipteyiz.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum