The Division 2'ye Hayat Verecek Bir Güncelleme Geldi!

Peki oyuna dönme zamanı geldi mi?

Pek çok oyuncu, uzun süredir güncelleme alamayan The Division 2'den umudunu kesmiş durumda. Fakat en beklemediğimiz anda gelen güncelleme açıklaması ile birlikte bir kez daha heyecanlanmış durumdayız. Ve hayır, inanın bu bir 1 Nisan şakası değil. Division ajanları bir kez daha uykularından uyanacak gibi.

Şu anda PTS sunucularında oynanabilir olan güncelleme, merakla beklenen yeni oyun modu Countdown'ı da oyuna eklemiş olacak. PvE özellikli bu modda 8 ajan, "tamamen özel bir haritada" zaman sınırlı bir görevi tamamlamaya çalışacak. Bu moda matchmaking sistemi ile girebileceksiniz. Yani eski takımlarına ulaşamayan ajanlar da düşünülmüş.

Güncelleme ile birlikte yeni ekipmanlar ve egzotik silahlar da oyuna eklenecek. Bu silahlar arasında dikkat çeken bir keskin nişancı tüfeği ve LMG bulunuyor.

Division'ın yönetmenlerinden Yannick Banchereau, şahsi Twitter hesabından yeni sezon hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Uzun süren sessizlik sürecinde aslında oyunun geleceğini planladıklarını açıklayan Banchereau, Division 2'ye destek sunmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Yani bu güncellemeyi tepenize atıp gitmeyeceğiz diyor geliştirici ekip. Yine de bu sözün tutulup tutulmayacağını zaman gösterecek...

YORUMLAR
Parolamı Unuttum