The Division'un 8vs8 Last Stand Paketi Duyuruldu

Mini Darkzone'da PvP keyfi.

The Division da aynı Diablo III gibi "İşte çıkan bu yeni ek paket (ya da yama) ile oyun oluyor!" gazına getiren üzücü AAA oyunlardan bir tanesi (bence tabii ki).

İlk çıktığında deli gibi oynadım mı? Evet oynadım. Sonra amaçsızca aynı şeyleri tekrar etmeye başladı mı? Başladı. Oyunu sonra sildim mi? Sildim. Kıçı kırık yeni bir ek paket için onlarca gigabyte'yi geri yükledim mi? Hayır. Ama oyunu sevenler için ek paketler gelmeye başlıyor. Bunlardan birisi de taze açıklanan Last Stand.

Last Stand genel haritaya yeni bir bölge eklemiyor. Lakin onun yerine oyuncuları 8vs8birbirlerini gırlaklayabilecekleri mini bir Dark Zone PvP haritasına atıyor. Amaç haritaya yayılmış üç terminal noktasını kullanarak çok önemli bilgiyi aktarabilmek. Ne kadar çok terminal noktasını elinizde tutarsanız veriyi o kadar hızlı aktarıyor, dolayısı ile de galibiyetten galibiyete koşar adım gidiyorsunuz. Maçlar yirmi dakika ile kısıtlı, eğer kimse veriyi komple aktaramamışsa süre bittiğinde en çok bilgiyi hangi taraf transfer etmişse o kazanıyor.

Haritada PvE enstanteneleri de mevcut. Haritaya yayılmış bilgisayar kontrolündeki düşmanları öldürerek SHD Tech puanını cebe indiriyorsunuz. Böylece haritada kullanabileceğiniz Turret'lar satın alabiliyor ya da işaretlediğiniz bölgeye düşman yaklaştığında uyarı veren Pulsesistemi edinebiliyorsunuz. 

Last Stand kendine ait sıralama sistemine sahip olup seviye 40 ile sınırlanacak. Bu moda girebilmek için en az seviye 30 olmanız gerekiyor. Atladığınız her seviyede yeni eşyalar kazanacaksınız. Bu eşyaların bazıları her belirli seviyede açılan ve sadece Last Stand ile edinebileceğiniz türden olacak. Eğer season pass'a sahipseniz Last Stand ücretsiz, değilseniz Ubisoft sizden 15$ateşlemenizi isteyecek.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum