The Evil Within 2'nin Yeni Oynanış Görüntüleri Yayımlandı!

Yalnız bu sefer alışık olduğumuz gibi video olarak değil de GIF olarak!

 E3 2017'de gösterilen ve The Evil Within sevenleri oldukça heyecanlandıran ikinci oyun, The Evil Within 2'nin yeni oynanış görüntüleri geldi! Fakat bu sefer video değil de GIF olarak!

E3 2017'ye katılıp Bethesda'ya ayrılan bölümü ziyaret edenler The Evil Within 2'ye ilk kez göz atma ve oyunun üç farklı bölgesinde ufak bir maceraya atılma şansı bulmuşlardı. Konferansa katılamayanlar ise (yani biz, siz, hepimiz...) oynanışı görememiş ve tanıtım videosu ile yetinmek zorunda kalmışlardı. Daha sonra bir oyun içi video yayımlandı ama o da oldukça kısaydı ve küçük küçük bölümlerin bir araya getirilmesi ile oluşturulduğu için oyunu merakla bekleyenleri doyurmamıştı.

Neyse ki bu durum artık değişti demek isterdim ama Bethesda yine küçük küçük görüntüler yayımladı. Bir de GIF olarak! Neden Bethesda? Neden bize bunu yapıyorsun?..

Sebastian Castellanos'un yıllar önce kaybettiğini sandığı kızını kurtarmak için binbir zorluğa göğüs gereceği The Evil Within 2 böyle görünüyormuş (HUD'u kapatmışlar) efendim buyrun:

Bu arada biraz önce bahsettiğim kısa videoya da buradan göz atabilirsiniz.

The Evil Within 2; 13 Ekim 2017'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya çıkacak. 

YORUMLAR
Parolamı Unuttum