The Expanse: A Telltale Series, Hikâye Fragmanıyla Karşımızda

Temmuz sonunda ilk bölüm geliyor

The Expanse, son yıllardaki en iyi uzay bilimkurgu serilerinden birisi olarak değerlendirilebilir. Haliyle, oyununun duyurulması da takipçilerini sevindirdi diyebiliriz. The Expanse: A Telltale Series ile buluşmamıza az bir süre kaldı, ilk bölümü Temmuz ayının sonunda geliyor.

Bekleyişte son 2 aya girdiğimiz bu günlerde geliştirici Deck Nine ve dağıtımcı Telltale de oyunun hikâye fragmanını paylaşmaya karar vermişler.

Fragman oyunun hikayesinden ufak bir kesit sunuyor. Söz konusu bir Telltale oyunu olduğundan, tahmin edebileceğiniz üzere bu hikâyenin akışı, oyun boyunca alacağınız kararlara bağlı. Tabii bu kararlar hiç de kolay kararlar olmayacak; gri tonlu bir oyun var karşımızda, haliyle aldığımız kararlar beraberinde artılar ve eksilerle gelecek.

The Expanse evreninin oyun dünyasında da ele alınmaya başlaması güzel bir gelişme. Dolayısıyla The Expanse: A Telltale Series dört gözle beklediğimiz oyunlar arasında yerini almış durumda. 27 Temmuz’da ilk bölümü geliyor. Bakalım beklentileri karşılayabilecek mi.

YORUMLAR
Parolamı Unuttum