The Game Awards 2023, 118 Milyon Görüntülenmeyle Yeni Bir Rekor Kırdı

Geçtiğimiz yıla göre %15 artış söz konusu

Yılın son büyük oyun etkinliği The Game Awards 2023 geride kaldı. Ödüller sahiplerini bulurken çok sayıda yeni oyun duyurusu da geldi. Yine ilgi çeken bir program olduğunu söylemek mümkün. Buna ilişkin önemli verilerden birisi de görüntülenme sayıları.

Programın yapımcısı ve sunucusu Geoff Keighley, bu yılın izlenme verilerine ilişkin bir paylaşım yaptı. Paylaşımında, dünya genelinde 118 milyon kişinin programı izlediğini ve bunun 10 yıllık program tarihinin en yüksek izleyici sayısı olduğunu açıklayan Keighley, bu sayının bir önceki yıla göre %15’lik bir artışa karşılık geldiğini ifade ediyor.

İlginin her geçen yıl arttığının da altı çizilmiş durumda. İlk defa 2014 yılında gerçekleştirilen TGA, o yıl 1,9 milyon izleyiciye ulaşmıştı. Sonraki 9 yıl boyunca izleyici sayısını sürekli artıran program, son yıllarda en çok izlenen ödül programı haline gelmiş gibi görünüyor. Buna Oscar ve Emmy gibi popüler ödül törenleri de dahil. Bu da oyun sektörünün ne kadar geliştiğine işaret eden bir detay olarak değerlendirilebilir. Önümüzdeki yıl kaç izleyiciye ulaşır sizce?

YORUMLAR
kalyl
10 Ocak 2024 04:53

Your attention to detail and geometry dash thorough research is evident in this post.

Parolamı Unuttum